torsdag, september 15, 2005

Erkänn att ni gjort fel!

Det är klart regeringen inte kunde rösta för en flyktingamnesti, det skulle ju vara att erkänna att man drivit en inhuman flyktingpolitik. Jag såg Barbro Holmberg i morgonsoffan i svt idag, det enda försvar hon hade mot beslutet var att det skulle vara orättvist mot de som kom någon timme för sent för att få stanna. Hon vägrade erkänna att vi fått en minde generös flyktingpolitik i Sverige de senaste åren, trots att bara 10% av de asylsökande fick stanna.

Vilken normalt fungerande människa förstår att vi inte har en generös flyktingpolitik när barn som är apatiska och får bäras ombord på flygplanen utvisas och människor i skräck för att bli utskickade gömmer sig. Svälj stoltheten Göran och Barbro och erkänn att ni gjort fel.

2 kommentarer:

The MAC sa...

Amnestisurfade lite och hamnade här. Kan bara konstatera att i det här specifika fallet är jag helt överens med dig!

Anonym sa...

Du kanske har en mobiltelefon med kamera? Om så, kan du videofilma någonting - skapa din egen "TV-station" - lägga in videon i din blogg - två ögon en röst - för vem vill titta på stillbilder? Läsa text? Inte kunna höra?m Låter det svårt att skapa en egen "TV-station"? Här kan du lära dig hur man gör: http://medieskolan.avc.edu.stockholm.se/videobloggar/