tisdag, september 06, 2005

BB-Linda slutar vika ut sig


BigBrother-Linda tänker nu sluta att vika ut sig. Hon talar ut i expressen. Det är sällan jag gör mig lustig över kändisar men jag kan inte låta bli efter jag läst BB-Lindas intervju. Som vanligt börjar hon med att beklaga sig över alla skriverier om henne. Ja stackars Linda, det kan inte vara lätt när folk vill skriva om dig! Ett tips skulle ju kunna vara att minska ner på dosen av "BB-Linda talar ut" till max en per vecka. Det är ju inte direkt så att Linda inte valt att vara omskriven. Hon berättar att hennes dotter skäms över henne, hon har inte träffat henne på ett år då hon inte vill träffa henne så länge hon viker ut sig. Bra mamma, hellre banta för playboy-utvik än träffa dottern. Nu har hon kommit på att hon nog måste sluta så hon får träffa sin dotter, efter ett år.


Hon förfasar sig över utvikningsbranschen i intervjun men sen kommer det fram att hon vist var på ett omslag av Slitz för någon vecka sen. Men nu har visst nått hänt, Linda har kommit på att hon måste göra nått med sitt liv. Grattis! Hennes mål är nu att bli seriös och betala skatt! Om jag inte minns fel var det en artikel för inte så länge sen om att Linda blivit dissad av playboy, trotts hennens bantning och läppförstoring. Kan det vara där skon klämmer? Måste iaf önska lycka till i framtiden Linda. För det är klart du kan bättre än att ligga naken i en runktidning. Skräm nu upp alla småflickor så de aldrig viker ut sig.

1 kommentar:

Anonym sa...

I din artikel "barn som skär sig" skriver du att det verkar som att barn inte vill växa upp och bli vuxen.
Här har man ju verkligen en av alla anledningar. Människor verkar mer och mer vara förtjusta i att ta del av sådana här billiga och ytliga mediaskriverier. Klart att barn får vrålångest och tror att dom måste se ut och vara sådär för att bli acceptabla och synas av samhället, vilket gör naturligtvis att dom inte vill växa upp.