lördag, april 09, 2005

Två sidor av Paradiset

Det är svårt att inte ha lite dubbelmoral i den här världen så här kommer en schizofren tolkning av Paradise Hotel finalen som jag ungdomlig som jag är såg.

Lisa 1
Det här är verkligen förnedrings-tv när det är som bäst!! Vackra, korkade och självupptagna wannabees som verkligen bjuder på sig själva. Det är sex i tv, pakter och silikonbröst alltså en helt vanlig fredagsunderhållning 2005. Olinda måste ses som prinsessan av dokusåpor tillsammans med Emma Andersson. Jag tycker faktiskt att det är riktigt underhållande.

Lisa2
Det här är verkligen 2005 när det är som värst!! En uppvisning i manligt svineri, Marre vann efter att ha grundlurat stackars Daphne och alla jubla över hur underbart cool han var som så skickligt lurade Daphne att tro att han faktiskt gilla henne. 2005 är det helt normal att 9 av 10 tjejer har silikonbröst och har vikt ut sig och har som yrke "Miss Slitz". 2005 är det helt normalt att ha svineri på bästa sändningstid och alla unga ser upp till Olinda och vill bli lika kända som henne och få gå före i kön till Köket på stureplan.

Inga kommentarer: