lördag, september 23, 2006

Nystart - Lisa is back

Nu ska det allt börjas bloggas igen! Min blogg har fått ett ansiktslyft med en riktig egobild och allt. Det ska bli kul att sätta igång ammningshjärnan och börja få lite kolla på läget igen.

Sen sist har det hänt två stora saker:
  1. Jag har blivit mamma till en liten Hilma! Hon föddes på midsommarafton. Hur kul och underbart som helst och allt går så fantastiskt bra.
  2. Vi har fått maktskifte i Sverige! Spännande! Jag tog lite ledigt från mammaledigheten och kampanjade veckorna innan valet, med Hilma på släptåg. Jättekul att få ta lite debatter och träffa folk. Jag kände på mig att det skulle bli maktskifte och att det skulle gå bra för centerpartiet. Man märkte på människor att det var dags för något nytt.
//Lisa

4 kommentarer:

Andreas sa...

kul att du börjat igen Lisa!
//Andreas

Maria Leander sa...

Äntligen är du tillbaka=) det känns som man tappar kontakten på något sätt när man inte kan läsa om vad som händer i sina vänners liv ;)

Kram på dig

Magnus Persson sa...

Oj vad produktiv du har varit här. Kul med fler som bloggar och särskilt när det som här verkligen sprutar ut inlägg.

Annars skriver jag mest en kommentar eftersom den fina egobilden på dig är en bild på en halshuggen Lisa, det är några pixlar rosa mellan kroppen och huvudet. :( Jag kör Firefox (1.5.0.6) på en Macintosh, samma problem med Safari. Har inte testat Firefox under andra operativsystem, men jag misstänker att problemet finns även där.

Lisa Falk sa...

Jo jag vet om problemat, vet inte vad felet är. Har också firefox, men på internet explorer funkar det. Ska fixa.