torsdag, juli 14, 2005

Jag vill inte se er kissa

Polisen bötfäller allt fler personer som urinerar på offentliga platser. Under årets första halvår avslöjade polisen 1 086 kissande personer. Det är rekord skriver DN. Tyvärr skriver de inte hur många av de här som är män, så därför kommer jag nu bara gissa när jag skriver att de flesta säkert är män. Måste väl tillägga att en hel del tjejer, särskilt i fjortisålder, kissar lite här och där också men inte i samma utsträckning.

Jag är så less på att se killar/gubbar som står mitt bland folk och kissar. Jag vill inte se era snoppar eller erat kiss. Varför tror folk att det här är ok? Killar lär sig redan som små att det bara är sött att springa runt nakna och pilla sig mellan benen, sen kommer de hela livet att se det som helt naturligt att ibland stoppa ner handen i byxorna och ”rätta till” lite. Inte konstigt att det är lika självklart att är man kissnödig kissar man. Skönt att ni har ett sånt avspänt förhållande till eran kropp, vi flickor är inte i närheten, men kisseriet är inte trevligt!

9 kommentarer:

medveten sa...

"Skönt att ni har ett sånt avspänt förhållande till eran kropp, vi flickor är inte i närheten...". Jag tror snarare att det handlar om, allmänt sett, att ni flickor tänker djupare, är mera ansvarsfulla och har ett högre medvetande, vilket gör att ni har en större respekt för eran kropp.

eatfrog sa...

Jag håller inte med alls. Jag har för det första sett många tjejer kissa lite varstans, grejjen är att dom ofta gömmer sig lite bättre. Fast sen har jag en tjejkompis som börjar kissa varsomhelst. Mitt på en parkeringsplats samtidigt som hon samtalar med mig.
Och vad spelar det för roll? Spelar inte mig någon roll. Gatorna är inte så rena ändå att dom måste hålla kliniskt rena. Jag bryr mig inte ett skvatt om nån pissar bakom en buske i fyllan. Det är juh nästan bara vatten ändå, och sterilt sådant dessutom.
Om man ser en hund kissa vid en buske är det ingen som bryr sig men om en människa gör det så är det hemskt, för vi är civiliserade och använder endast vattenklosetter.

Och till sist, angående din rubrik.
Det finns massor av människor som tycker om att se folk kissa, och blir sexuellt upphetsade av det.
Varför ta detta nöje ifrån dem? ;)

Danne k sa...

Eastfrog: Till skillnad mot hundars urin så luktar verkligen människors vidrigt.

eatfrog sa...

Snick snack. Det beror helt på. Om du druckit 10 öl o sen går o pissar är det luktlöst. Däremot morgonpissen luktar, men detsamma gäller för hundarna också.
Katter är en helt annan femma dock, det är en katt här i trakten som med jämna mellanrum kommer och skvätter rakt vid mitt fönster, och så luktar det förjävligt i hela rummet hela dagen.

Olle sa...

Frågan man ställer sig är: vad är etiketten kring att bryta herrns som urinerar koncentration?

"Ni kissar på kommunal egendom, som jag använder dagligen. Var vänlig undvik det i framtiden."

"Ta ert kiss och gå."

"Nämen! Kissar du? Här? Herregud."

"Hörrö! Skynda dig, polisen är redan på väg!"

medveten sa...

Nu får ni vel ändå mogna till er lite grabba, hur fan skulle de se ut om alla satt och stod och urinerade på stan???

medveten sa...

...och en fråga till eatfrogs avslutande stycke oxå:
"Och till sist, angående din rubrik.
Det finns massor av människor som tycker om att se folk kissa, och blir sexuellt upphetsade av det.
Varför ta detta nöje ifrån dem? ;)" Ska vi kanske sluta uttrycka att vi ej vill se barnpornografi också då eller??

Dajo sa...

Så länge man flyttar sig till vägkanten eller någon buske så tycker jag inte att det spelar någon roll. Jag stör mig inte på att se andra folk kissa, det är ju helt naturligt ;-)

Peeman sa...

Precis så är det! Jag blir jävligt kåt att att se på kvinnor/tjejer (obs! vuxna människor)som kissar, (och för den delen bajsar och byter mensskydd). Jag och mina vänner samlas ofta och kissar på varandra och i varandras munnar mm. Vi blir alltså sexuellt upphetsade av det och byter sedan parner med varandra när vi älskar hett i varandras sällskap.
Varför ta detta nöje ifrån oss? Sköt dig själv, Lisa Falk, och låt oss hederliga mänskor va!