tisdag, januari 31, 2006

Anna Sjödin är bara pinsam

Är 29 är man så vuxen att man låter bli att hamna i krogbråk, för det kan vi ju vara överens om att SSU ordförande Anna Sjödin var. Självklart får man fest och ha roligt, även bli full. Men vuxna människor som blir så fulla att de svär, slåss och allmänt beter sig illa är faktiskt pinsamma. Jag är säker på att många ordningsvakter är allför våldsamma och rätt pinsamma de med, men Anna borde veta bättre än att uppmuntra dem. Ord står mot ord och båda sidor överdriver säkerligen eftersom båda sidor skämms över hur pinsamt dåligt de uppförde sig.

Sen måste jag säga att det är tråkigt att bara "medlemsfusk" och "fyllebråk" får media att vakna och intressera sig för unga politiker. Det finns så extremt många intressanta unga personer som jobbar med politik och som gör massor av stordåd som jag hellre skulle läsa om. Ikväll tittar jag med spänning på toppkandidaterna för att se om vi äntligen får se lite intressata och smarta människor i en dokusåpa.

11 kommentarer:

KAS sa...

Visst är det skönt att stå på sidan om och skrika att Anna är pinsam samtidigt som man låtsas att man inte deltar i drevet.

At-läkaren Babak Jemai berättar
"Då slog jag mot hennes arm minst fyra gånger hårt med järnbatongen, men hon reagerade inte. Det var som om hon inte kände någonting.
Jag siktade mot armen men kan ha råkat träffa hennes ansikte."

Så kan man och gaffla om saken

Anonym sa...

Leif Silbersky försvarar plötsligt inte Anna Sjödin utan något större, nämligen rätten för tjejer och killar att gå på krogen utan att bli misshandlade.

Stå på dig Anna!

//Cina

Jan Kivisaar sa...

Angående kommentaren ovan av "Cina" så kan jag meddela att den är identisk med den jag fick i min blogg. Se själv här.

Till yttermera visso gjorde "Cina" sin kommentar från ip-adressen 62.95.69.218, vilket är en server på regeringskansliet..!

Bara FYI, alltså. :)

Kaj sa...

Det jag reagerar mycket på när det gäller detta, är att Anna Sjödin betalar en av landets dyraste advokater, Leif Silbersky, från SSU:s kassa...våra skattepengar!
Det ska ju då banne mig tolkas som att problemet skulle ha uppstått under arbetet, vilket skulle i sin tur då göra att hon skulle få avgå med omedelbar verkan eftersom hon var full. Om inte, ska hon banne mig ta pengarna från egen ficka

Andreas Långbergs sa...

Fint med "regerings" inlägg.. :O)
//Andreas

Knutsgård sa...

Alla älskar vi när SSU tabbar sig!!!!

Anonym sa...

Såssar sluta posta inlägg från regeringkansliet och 68:an!

Har ni inte lärt er något?

Anonym sa...

What a great site Backpack hibiscus jansport pink Mertazapine and venlafaxine combined Deal sbc dsl Mature pussy galleries Gay lodging philly ntfs hard drive bad sector repair Martin guitars humidifiers hygrometer

Anonym sa...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! »

Anonym sa...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! »

Anonym sa...

Very cool design! Useful information. Go on! film editing classes